Vi har fået nye lokaler

Vores nye hjemsted er Venusvej 8, 8700 Horsens

Istandsættelse af vores nye lokaler
Uge 47

Vi starter lige med at få jævnet betongulvet med en betonhøvl. Underlaget skal jo være rimelig jævnt når der skal lægges gulv. Jo jo det var en støvet omgang. Men Orla og Frank med Henry og mor (Tove) med kost og spand sørger for vi får det pænt og rent.

 

Uge 48

Ulla og Tage fik hentet 2 trailerfulde med gulv stærkt gået. Pia og jan leverede underlag og lister.
Så var det bare at komme i gang.
Med skæve vægge blev det en svær start med at lægge gulv. Men gæve gutter og seje kvinder får det til at køre. 

 

Uge 49 det seje træk er overstået

Så nåede vi enden på det første stykke som også var det største. Pauser er jo nødvendige og gerne mange af dem, så vi også kan nyde den store bøtte chokolader som vores nye udlejer kom med. Orla sørger altid for der er frisk kaffe på kanden så det kan ikke blive bedre. Pia, Jan, Ulla og Tage kom og fik ryddet ud og fejet, så vi kan fortsætte med at lægge gulv på den sidste del i næste uge.

 
  • Istandsættelse af Venusvej
    Uge 49 Istandsættelse af Venusvej

Uge 50 og 51

Så kom vi endelig i mål med at lægge gulv og lagt vinyl på i entréen samt lister. Inden Vi går i gang med at udbygge scenen og bygge en garderobe skal der naturligvis en rundstyk og kop kaffe til. Vi mangler nu kun små ting så som at sætte anlæg op, fuge, oprydning og rengøring, så er der klar til at vi kan danse.
Herfra ønskes der en glædelig jul og godt nytår

 
  • Færdig gulv og scene
    Uge 50-51 Færdig gulv og scene

UGE 52

Så blev der lagt gulv på i kontoret. Scenen er blevet færdig. Nu er vi sååå tæt på at, kunne danse i de nye lokaler. Vi mangler kun lidt oprydning og rengøring.

 
  • kontor og scene færdig
    uge 52 kontor og scene færdig